Sunday, March 31

Nice apartment in Göteborg

Found this scandinavian apartment from Alvhem. The all white base of the apartment is filled with colorful details, like Yellow Flower Pot lamp, orange String shelves. By the way, have you ever seen a stylish Swedish apartment without a String shelf? ;) I haven't.

// Den här ljusa bostaden i Göteborg är fylld med roliga detaljer som gula Flower pot lampa och  String hyllorna. Har du alltid bongat en Svenska bostad som inte hadde en String? ;)

// Valkoiset seinät ja lattia antavat tilaa värikkäille yksityiskohdille, kuten keltaiselle Pantonin lampulle ja oransseille String-hyllyille. Jokaisessa tyylikkäässä ruotsalaiskodista taitaa löytyä ainakin yksi String-hylly - vähän niinkuin Aalto-maljakot suomalaiskodeissa ;)

Photos / Kuvat / Bilder: Alvhem

2 comments:

  1. Anonymous22/4/13

    Hih, totta tuo String+Aalto :) String-hyllyt tuntuvat kovaa vauhtia tulevan myös Suomen puolelle, vilahtelevat blogeissa tuon tuosta. Hassua kuinka maku muuttuu. Aluksi en voinut sietää Stringiä ja nyt kun metsästän hyllyä seinälle, niin se on yksi potentiaalisista vaihtoehdoista. Ehkä sitä on nähnyt niin monessa kivassa kodissa vai mikähän lie makumuutoksen syynä. -Johkis-

    ReplyDelete
  2. Itse olen jo hurahtanut Stringeihin :) Kotoa löytyy jo kaksi pocket-kokoa ja yksi isompi String System -kokonaisuus. Todella tyytyväinen olen ollut ostoksiini. String kestää aikaa ja siinä Systemissä on samaa kätevää muunneltavuutta kuin vaikkapa Lundiassa, mutta paljon tyylikkäämin :)

    ReplyDelete